Volledig scherm
Het zwembad van sportcentrum Tijenraan in Raalte ligt uitnodigend te wachten op kinderen die vermaak zoeken in de voorjaarsvakantie. © Sportbedrijf Raalte

Zwemvierdaagse keert na 22 jaar terug in Raalte

Voor het eerst sinds 22 jaar geleden houdt HERA’11 weer een Zwem4Daagse in Raalte. Belangstellenden kunnen van 18 tot en met 21 februari dagelijks de door hen gekozen afstand zwemmen tussen 18.00 en 19.15 uur, waarop telkens een spetterende afsluiting zal volgen.

Kinderen in de gemeente Raalte hoeven zich tijdens de voorjaarsvakantie sowieso niet te vervelen. Want in sportcentrum Tijenraan is van 17 tot en met 24 februari van alles te doen. Zo kunnen ze maandag apenkooien in de sporthal. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen er van 9.30 tot 10.30 uur terecht en kinderen van 8 tot 12 jaar van 10.30 tot 11.30 uur. Elke dag kunnen ze terecht in het zwembad, waar allerlei spelletjes worden gehouden.

Inschrijven voor de Zwem4Daagse kan online via www.hera11.nl of op 18 februari om 17.30 uur in Tijenraan.

Klik hier voor meer informatie over programma, openingstijden en Zwem4Daagse.

  1. 5 jaar na het huwelijk van sport & cultuur in Nieuw Heeten: Een romantische verbintenis of een verstandshuwelijk?
    PREMIUM

    5 jaar na het huwelijk van sport & cultuur in Nieuw Heeten: Een romanti­sche verbinte­nis of een verstands­hu­we­lijk?

    De multifunctionele accommodatie De Belte in Nieuw Heeten bestaat vijf jaar. Jonkheer Sport en Vrouwe Cultuur werden door toenmalig burgemeester Piet Zoon van Raalte symbolisch in de echt verbonden op 10 oktober 2014. Hoe is het nu, na vijf jaar huwelijk, met de liefde, het huis en de hypotheek? Is er ruis in de relatie, hoe ziet de toekomst eruit en is het eerste lustrum aanleiding voor een feestje?

Salland