Johan Lesscher, Tjabering Stek en Johan van Buuren (van linksaf) bij spoorwegovergang aan de Hexelseweg/De Marke: „Nooit hoor je iets over de problemen rond het spoor in Wierden. Het lijkt wel alsof er hier helemaal geen treinen voorbijkomen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Lesscher, Tjabering Stek en Johan van Buuren (van linksaf) bij spoorwegovergang aan de Hexelseweg/De Marke: „Nooit hoor je iets over de problemen rond het spoor in Wierden. Het lijkt wel alsof er hier helemaal geen treinen voorbijkomen.” © Annina Romita

Aanwonenden spoorwegovergang Hexelseweg in Wierden zijn het zat: ‘Alles trilt en schudt in huis’

WIERDEN - De overlast door treinen en het verkeer neemt alsmaar toe. Maar de aanwonenden van de spoorwegovergang nabij de Hexelseweg in Wierden voelen zich niet gehoord. Niet door ProRail, niet door de gemeente.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”