Screenshot van de video waarin Avonturenpark Hellendoorn bekendmaakt weer open te zijn.
Volledig scherm
Screenshot van de video waarin Avonturenpark Hellendoorn bekendmaakt weer open te zijn. © YouTube/Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn gaat open, voor ritje in attractie eerst handen wassen in ‘wasstraat’

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn is weer open voor publiek. Dat maakte het park bekend in een video (onder). Het attractiepark was de afgelopen periode gesloten vanwege de corona-uitbraak. Het park treft enkele maatregelen.  

Kassa’s zijn gesloten; bezoekers hebben een onlineticket- en reservering nodig. Eenmaal binnen hanteert het park eenrichtingsverkeer. Er is dus maar één looprichting. 

Verder kan in het park, bijvoorbeeld bij de shop, alleen per pin betaald worden. Bij horecapunten kunnen snacks enkel worden afgehaald. En voordat bezoekers in een attractie willen, dienen zij hun handen te wassen bij één van de vele ‘wasstraten’. 

Park kan tegen stootje

Eerder viel de meivakantie voor Avonturenpark Hellendoorn in het water. „We zouden dit jaar rond die tijd voor het eerst drie weken non-stop geopend zijn, maar dat gaat nu niet door”, zei directeur René Peul daar toen over. 

„We gaan niet kapot aan een slecht voorseizoen, we hebben vijf geweldige jaren op rij gehad dus we kunnen wel een stootje hebben. Ook na de meivakantie is het seizoen nog lang. En hopelijk lang genoeg.”

Dat seizoen is dus nu begonnen.