Henk Vasters, Jarno Vasters, vrijwilliger Geert Fiechter en Jannie Vasters (vanaf links) bij een van de uitdagende objecten op het BikePark Salland-Twente in Holten. Helaas wordt de opening uitgesteld in verband met de coronacrisis.
Volledig scherm
Henk Vasters, Jarno Vasters, vrijwilliger Geert Fiechter en Jannie Vasters (vanaf links) bij een van de uitdagende objecten op het BikePark Salland-Twente in Holten. Helaas wordt de opening uitgesteld in verband met de coronacrisis. © Ronald Vrugteman

BikePark in Holten nog niet open

HOLTEN - De opening van BikePark Salland-Twente aan de Dorperdijk in Holten is vanwege het coronavirus uitgesteld. 

 ‘Met in achtneming van voldoende afstand en een beetje zorg voor elkaar, blijven we met een handjevol vrijwilligers druk bezig met het voltooien van de laatste werkzaamheden. Wij openen het BikePark op het moment dat we met z’n allen weer verantwoord mogen buitensporten’, aldus initiator Henk Vasters.

Leader

Het BikePark is gerealiseerd dankzij de inzet van het echtpaar Henk en Jannie Vasters, veel vrijwilligers, sponsoring van bedrijven en een flinke subsidie van het Europese fonds Leader. 

Elk niveau

Het met natuurlijke materialen opgezette park biedt MTB’ers van elk niveau volop mogelijkheden om te trainen en de techniek te verbeteren. Er zijn obstakels met verschillende moeilijkheidsheidsgraden.