Wethouder Johan Coes (links) en Frank Oude Elberink (rechts) op de plek waar het nieuwe pand van ZwembadPlus B.V. verrijst.
Volledig scherm
Wethouder Johan Coes (links) en Frank Oude Elberink (rechts) op de plek waar het nieuwe pand van ZwembadPlus B.V. verrijst. © Gemeente Wierden

Crisis? Daar merkt deze specialist in zwembaden uit Wierden niks van

WIERDEN - Eigenaar Frank Oude Elberink (57) van ZwembadPlus B.V. hoopt rond de bouwvak zijn nieuwe pand op bedrijventerrein Weuste Noord bij Wierden te betrekken. In december werd bekend dat hij een perceel had gekocht aan de Vijverweg, nu is de akte getekend. Goed nieuws voor werkzoekenden: Oude Elberink, die de zaak nu nog alleen bestiert, heeft meer personeel nodig. 

 1. GGD Twente ontslaat medewerker die Rijssens gezin adviseerde te liegen over coronatest: ‘Doen net of we gek zijn’
  PREMIUM

  GGD Twente ontslaat medewerker die Rijssens gezin adviseerde te liegen over coronatest: ‘Doen net of we gek zijn’

  RIJSSEN - Een medewerker bron- en contactonderzoek van de GGD Twente is per direct ontslagen, nadat ze een Rijssens gezin adviseerde te liegen over een coronatest. Toen er verwarring ontstond over de uitslag van vader, kreeg één van de dochters telefonisch te horen: „Je hoeft tegen de thuiszorg niet te zeggen dat je getest hebt, hé. Dan doen we net of we gek zijn.”
 1. Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen
  Play

  Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen

 2. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn