Trio Majafra treedt op bij de Enterse dagen. Van links naar rechts: Ina van Otten, Ancelique Freriksen, Diane van Otten, John Heering , Erik-Jan Freriksen en Gerrit Plas.
Volledig scherm
PREMIUM
Trio Majafra treedt op bij de Enterse dagen. Van links naar rechts: Ina van Otten, Ancelique Freriksen, Diane van Otten, John Heering , Erik-Jan Freriksen en Gerrit Plas. © Charissa van Willigen

Dertig jaar na eerste optreden gaat Trio Majafra Enterse tent weer op de kop zetten

ENTER- Het ontstaan van de Enterse band Trio Majafra is ooit als een grap begonnen. Vier Enterse vrienden kregen elkaar zo gek om mee te doen aan de plaatselijke Pats Boem Show. Ze presenteerden hun eerste singel ‘Wat een gat’ tijdens deze talentenshow in het dorp. Dertig jaar later staat de band woensdagavond weer in de tent van de Enterse Dagen.

  1. Enterse katholieken krijgen hun zin: ze mogen zonder bemoeienis van het bisdom diensten houden
    PREMIUM

    Enterse katholie­ken krijgen hun zin: ze mogen zonder bemoeienis van het bisdom diensten houden

    ENTER - De katholieke kerkgemeenschap in Enter wilde niet langer toezien dat er minder mensen in hun kerk kwamen omdat hun parochie minder diensten organiseerde. Daarom namen ze het heft in eigen hand. Met succes: het zogenoemde vrijwiliggersberaad mag nu zonder tussenkomst van de parochie kerkvieringen houden. „We leggen een nieuw fundament onder de Enterse katholieke gemeenschap.”