Dick Schulenburg kocht voor een fortuin aan fitnessapparatuur bij Fitness Occasions in Rijssen. Hij is niet de enige. Nu sportscholen dicht zitten, investeren steeds meer mensen in faciliteiten om thuis te kunnen sporten. Ook zijn dochter Lotte maakt gebruik van de fitnessruimte in huize Schulenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Schulenburg kocht voor een fortuin aan fitnessapparatuur bij Fitness Occasions in Rijssen. Hij is niet de enige. Nu sportscholen dicht zitten, investeren steeds meer mensen in faciliteiten om thuis te kunnen sporten. Ook zijn dochter Lotte maakt gebruik van de fitnessruimte in huize Schulenburg. © Lenneke Lingmont

Dick uit Zuna gaf 7000 euro uit aan fitnessapparatuur: ‘Wil kunnen sporten wanneer ik wil’

RIJSSEN/ZUNA - Duizenden euro’s uitgeven aan fitnessapparatuur voor in huis nu de sportscholen dichtzitten? Dick Schulenburg (56) uit Zuna heeft het er graag voor over. En hij is lang niet de enige. 

 1. Hellendoorn redt De Lochsprinters met aanleg van nieuwe crossbaan: ‘Het waren vijf heftige jaren’
  PREMIUM

  Hellen­doorn redt De Lochsprin­ters met aanleg van nieuwe crossbaan: ‘Het waren vijf heftige jaren’

  NIJVERDAL - Fietscrossvereniging De Lochsprinters moest er zo’n vijf jaar op wachten, maar het gaat echt gebeuren: de gemeente Hellendoorn stelt geld beschikbaar voor aanleg van een nieuwe crossbaan. Daarmee is het voortbestaan van de club verzekerd, en kunnen ook in de toekomst weer talenten naar de wereldtop worden gebracht. „We zijn hier onwijs blij mee. Als die nieuwe baan gereed is, kunnen we eindelijk weer knallen.”
 1. Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen
  Play

  Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen

 2. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn