Volgens de eigenaren Dorothé Kraan en Erik Pinkert van Drogisterij & Parfumerie Wedda wegen de lasten van een eigen zaak niet op tegen de lusten. „Het mooie is dat je alles voor jezelf doet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de eigenaren Dorothé Kraan en Erik Pinkert van Drogisterij & Parfumerie Wedda wegen de lasten van een eigen zaak niet op tegen de lusten. „Het mooie is dat je alles voor jezelf doet.” © Lenneke Lingmont

Dorothé van Holtense drogisterij Wedda in voetsporen van oma en moeder: ‘De winkel is ons vierde kind’

HOLTEN - Haar oma Martha Wedda had een eigen drogisterij. Zij leerde kleindochter Dorothé Kraan alles over kruiden en planten. Nu, ruim tachtig jaar later, is Dorothé de derde generatie die de drogisterij runt. De familienaam Wedda prijkt nog altijd op de gevel.

 1. SGP, ChristenUnie en VVD lijnrecht tegenover B en W over appartementen Rijssense Haarstraat

  SGP, Christen­Unie en VVD lijnrecht tegenover B en W over appartemen­ten Rijssense Haarstraat

  RIJSSEN - Een ‘impasse’ noemde Richard Jansen (SGP) maandagavond het significante verschil van mening van zijn fractie en die van ChristenUnie en VVD met B en W over het plan voor de bouw van appartementen aan de Haarstraat. De drie vinden het een mooi plan, een verbetering van de stedenbouwkundige structuur daar en B en W vinden dat een appartementengebouw daar niet strookt met het beleid.
 1. Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen
  Play

  Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwa­gen

 2. Megaproces Zwolse drugsoorlog van start: hier gaat het om
  Play

  Megaproces Zwolse drugsoor­log van start: hier gaat het om