Het echtpaar Rozendom is op Koningsdag zestig jaar getrouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het echtpaar Rozendom is op Koningsdag zestig jaar getrouwd. © Annina Romita

Echtpaar Rozendom uit Wierden 60 jaar getrouwd: Betsie (78) viel voor Gerrit’s (80) bruine ogen

WIERDEN - Zij viel als een blok voor zijn donkerbruine ogen. Hij werd verliefd op haar meisjesachtige verschijning, waardoor zijn hart sneller ging kloppen. Op Koningsdag vieren Gerrit (80) en Betsie (78) hun zestigjarige huwelijk aan de Larixlaan. „Wij hebben allebei het hart op de tong en zeggen elkaar waar het op staat.”

 1. Het jaar sportief beginnen? Hardlooptrainer Jan Tijhuis geeft tips: ‘Luister naar je lichaam, niet naar de beat van de muziek’
  PREMIUM
  met video

  Het jaar sportief beginnen? Hardloop­trai­ner Jan Tijhuis geeft tips: ‘Luister naar je lichaam, niet naar de beat van de muziek’

  RIJSSEN - Is jouw goede voornemen dit jaar ook om te beginnen met hardlopen? Of je nou de 5 kilometer wilt lopen bij de Enschede Marathon of de heuvels van de Sallandtrail wil trotseren. Maart en april klinken misschien nog ver weg. Maar wie goed voorbereid aan de start wil staan, moet op tijd beginnen met trainen. Ervaren duurloper en hardlooptrainer Jan Tijhuis (66) uit Rijssen helpt je (snel) op weg.
 2. ‘Frog-freaks’ halen band naar Nijverdal na dood zanger: ‘Eenmalige kans om te zien hoe fucking goed ze zijn’
  PREMIUM
  Met video

  ‘Frog-freaks’ halen band naar Nijverdal na dood zanger: ‘Eenmalige kans om te zien hoe fucking goed ze zijn’

  NIJVERDAL - Zeg ‘The Frog’ en Maarten Heerdink, Hans Jansen en Marco de Jong uit Nijverdal beginnen te stralen. Ritmisch tikken de vijftigers met hun vingers op tafel en spontaan wordt een song ingezet. Levenslang fan van een band, die 35 jaar geleden uit elkaar viel, maar na de dood van zanger Rick DeVito nieuw leven werd ingeblazen. The Frog is binnenkort te zien in het ZINiN Theater.