Een deel van de locatie waar het zonnepark moet komen. Links de sloot die wordt verbreed en aansluit op het achterliggende natuurgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de locatie waar het zonnepark moet komen. Links de sloot die wordt verbreed en aansluit op het achterliggende natuurgebied. © Ronald Vrugteman

En dat is drie: nog een zonnepark aan westrand van Rijssen

RIJSSEN - Wellicht kan het gebied ten westen van de Rijssense wijk Braakmanslanden tot aan de Drostendijk binnenkort worden omgedoopt tot ‘Zonneparkbuurt’ omdat er dan drie van die parken op minder dan een kilometer van elkaar komen te liggen. B en W van Rijssen-Holten zien de nieuwkomer wel zitten.

  1. Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

    Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

    DEN HAAG/RIJSSEN – Ontwikkelaar Ter Steege heeft een overwinning geboekt in de strijd om 21 woningen te mogen bouwen op het terrein van voetbalvereniging Rijssen Vooruit. De Raad van State in Den Haag, het hoogste orgaan op het gebied van bestuursrecht in ons land, oordeelde donderdag alvast dat de gemeente Rijssen-Holten juist heeft gehandeld. Wel loopt er nog een zogeheten bodemprocedure. Die vormt meteen de laatste strohalm voor de bezwaarmakers.