Lekker samen wandelen op het landgoed Twickel in Delden.
Volledig scherm
PREMIUM
Lekker samen wandelen op het landgoed Twickel in Delden. © Frans Nikkels Fotografie

Fun2Meet van de Twentse Dinja en Leo: ‘Geen datingsite, maar gezellig wandelen of fietsen’

NIJVERDAL/DELDEN - De van oorsprong Nijverdalse Dinja Konijnenbelt-Roelofs (47) is geen wereldverbeteraar, maar ze helpt graag mensen. Van dove kinderen in Tanzania tot volwassenen die sociale contacten zoeken. In 2019 richtte ze mede het internetplatform Fun2Meet.nl op om mensen met elkaar in contact te brengen. En nu begint ze een ‘gezinshuis’.

 1. Instagram, Expeditie Robinson of boek, Sterrin Smalbrugge uit Rijssen gebruikt elk medium voor haar missie en dat levert haar Media Award op
  PREMIUM

  Instagram, Expeditie Robinson of boek, Sterrin Smalbrugge uit Rijssen gebruikt elk medium voor haar missie en dat levert haar Media Award op

  RIJSSEN- Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge uit Rijssen heeft de Vrouw in de Media Award Overijssel gewonnen. Ze is blij met de prijs, die vrouwelijke rolmodellen en experts aanmoedigt om zichtbaar te zijn in de media. „Ik had nooit durven dromen dat ik zo’n podium zou krijgen. Voor reptielen, maar ook voor kinderen die zich een buitenbeentje voelen.”
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.