Worden alle leerlingen van 't Heem en De Peppel na de aangekondigde fusie ondergebracht in De Twijn of niet? Volgens de meerscholendirecteur Rob Huberts is dat ‘nog geen gelopen race’.
Volledig scherm
Worden alle leerlingen van 't Heem en De Peppel na de aangekondigde fusie ondergebracht in De Twijn of niet? Volgens de meerscholendirecteur Rob Huberts is dat ‘nog geen gelopen race’. © Bert Kamp

Fusie basisscholen ’t Heem en De Peppel in Nijverdal nog slechts kwestie van tijd

NIJVERDAL - De openbare basisscholen De Peppel (P.C. Stamstraat) en ’t Heem (Schubertstraat) willen gaan fuseren. Deze intentie is vorige week uitgesproken richting de onderwijsteams en medezeggenschapsraden.

 1. Hellendoorn redt De Lochsprinters met aanleg van nieuwe crossbaan: ‘Het waren vijf heftige jaren’
  PREMIUM

  Hellen­doorn redt De Lochsprin­ters met aanleg van nieuwe crossbaan: ‘Het waren vijf heftige jaren’

  NIJVERDAL - Fietscrossvereniging De Lochsprinters moest er zo’n vijf jaar op wachten, maar het gaat echt gebeuren: de gemeente Hellendoorn stelt geld beschikbaar voor aanleg van een nieuwe crossbaan. Daarmee is het voortbestaan van de club verzekerd, en kunnen ook in de toekomst weer talenten naar de wereldtop worden gebracht. „We zijn hier onwijs blij mee. Als die nieuwe baan gereed is, kunnen we eindelijk weer knallen.”
 1. Avondklokcontrole op N348 tussen Deventer en Raalte
  Play

  Avondklok­con­tro­le op N348 tussen Deventer en Raalte

 2. Dit is alles wat je moet weten over de avondklok
  Play

  Dit is alles wat je moet weten over de avondklok