Geblinddoekt tanken in Enter voor gratis ritje: lukt dat?

VIDEOENTER - Is het mogelijk om geblinddoekt een vooraf genoemd aantal liters brandstof te tanken? Wie dat kan, krijgt vrijdag in Enter zijn of haar tankbeurt cadeau. Verslaggever Ron Hemmink nam alvast de proef op de som.

Het is dezer dagen een totale gekte bij tankstation Hush - AVIA Enter. Om de officiële opening van het pompstation aan De Bleek op te luisteren, houdt AVIA Weghorst verschillende acties.

‘Tank blind, win en rijd gratis weg’

Volledig scherm
Verslaggever Ron Hemmink probeert precies 10 liter benzine te tanken. © Videostill Lieuwe Wiegersma

Donderdag stond het verkeer al helemaal vast (zie foto onder), omdat de eerste vijftig klanten die zich na 17.00 uur meldden gratis konden tanken tot een bedrag van 50 euro. En vrijdag wordt wederom een grote drukte verwacht. De reden? De actie ‘Tank blind, win en rijd gratis weg’. 

Bezoekers kunnen vooraf aangeven hoeveel liter brandstof ze wensen. Ze worden vervolgens geblinddoekt en moeten dan op gevoel het genoemde aantal liters proberen te tanken. 

Lukt dat, dan mag de klant gratis wegrijden. Wie faalt, moet zelf afrekenen. Bezoekers hebben één liter speling. Wie twintig liter wil, krijgt de tankbeurt ook cadeau wanneer hij of zij 19,5 of 20,5 liter tankt. 

Gratis naar huis, of langs de kassa?

Verslaggever Ron Hemmink reed donderdag alvast in zijn auto naar Enter, om de proef op de som te nemen (zie video). Blinddoek om, tanken en gratis met een volle tank naar huis! Of toch eerst langs de kassa?!

Volledig scherm
Het verkeer staat vast richting tankstation Hush - AVIA Enter. © Mariëtte Cellarius