Renate Wolbers is door de belastingdienst en de falende overheid zo diep in de ellende gestort dat ze denkt aan emigreren.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Wolbers is door de belastingdienst en de falende overheid zo diep in de ellende gestort dat ze denkt aan emigreren. © VINCENT JANNINK

Gedupeerde Renate wil na alle ellende rondom de toeslagenaffaire het liefst emigreren

Voor Twentse gedupeerden van het schandaal met kinderopvangtoeslag waren de notulen van de ministerraad wéér een klap in het gezicht. Het ging nooit over de slachtoffers. „Hoe krijg je zo ooit het vertrouwen terug?” 

3 reacties

 • E. Kroneman

  2 maanden geleden
  Ik heb het idee dat we in een corrupt land http://leven.De regering zit er alleen voor een flink salaris . Evenals het koningshuis die zich geld toe-eigenen waar ze geen recht op hebben. We leven toch in een democratisch land, waarom betalen die geen belasting? En Alexia gaat als ze 18 is eerst een tijd reizen van de 1,8 miljoen belasting geld van ons. Onze kinderen hebben op hun 18 de een studie schuld van 30.000€ Conclusie: beginnen met het beëindigen met het koningshuis.
 • P. Bloemheuvel

  2 maanden geleden
  En nou zorgt Rutte ook al voor slecht weer. Zo kunnen we toch niet op t terras
 • F. Folmer Kamminga Kamminga

  2 maanden geleden
  Waarom Rutte aanpakken iedere keer. Die mensen van de belastingdienst maken ja fout op fout
 1. Hoofdverdachte goededoelenfraude Oost-Nederland overleden, justitie staakt miljoenenclaim tegen Harry Fillinger
  PREMIUM

  Hoofdver­dach­te goededoe­len­frau­de Oost-Nederland overleden, justitie staakt miljoenen­claim tegen Harry Fillinger

  Vermeend goededoelenfraudeur Harry Fillinger is op 73-jarige leeftijd overleden. Hij pompte met een constructie van dierenstichtingen voor miljoenen aan donaties rond en stak een fors deel daarvan in eigen zak. Justitie claimde nog 4,2 miljoen euro van Fillinger. Onlangs zijn in de zaak nog belangrijke getuigen gehoord. De rechtszaak tegen drie medeverdachten gaat wel door.