Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Geen zeven, maar vier jaar cel voor agressieve Pool (36) die 72-jarige vrouw aanrandde in Holtens vakantiehuis

HOLTEN/ALMELO - Rafel P. (36) uit Polen moet vier jaar de cel in voor de brute aanranding van een 72-jarige bewoonster van een vakantiewoning in Holten. Tegen hem was zeven jaar geëist. De straf valt lager uit, omdat de Almelose rechtbank geen bewijs ziet voor een poging tot doodslag. 

 1. Het jaar sportief beginnen? Hardlooptrainer Jan Tijhuis geeft tips: ‘Luister naar je lichaam, niet naar de beat van de muziek’
  PREMIUM
  met video

  Het jaar sportief beginnen? Hardloop­trai­ner Jan Tijhuis geeft tips: ‘Luister naar je lichaam, niet naar de beat van de muziek’

  RIJSSEN - Is jouw goede voornemen dit jaar ook om te beginnen met hardlopen? Of je nou de 5 kilometer wilt lopen bij de Enschede Marathon of de heuvels van de Sallandtrail wil trotseren. Maart en april klinken misschien nog ver weg. Maar wie goed voorbereid aan de start wil staan, moet op tijd beginnen met trainen. Ervaren duurloper en hardlooptrainer Jan Tijhuis (66) uit Rijssen helpt je (snel) op weg.
 2. Officier van justitie eist 7 jaar tegen agressieve Pool die bejaarde vrouw aanviel in vakantiewoning Holten
  PREMIUM

  Officier van justitie eist 7 jaar tegen agressieve Pool die bejaarde vrouw aanviel in vakantiewo­ning Holten

  HOLTEN/ALMELO - Onbeweeglijk, de handen gevouwen en de ogen neergeslagen, af en toe zacht mompelend in het Pools. Zo zit Rafel P. (36) uit Polen dinsdagmorgen in de Almelose rechtszaal. Het is een schril contrast met afgelopen januari, toen hij de 72-jarige bewoonster van een vakantiewoning in Holten met grof geweld te lijf ging en probeerde aan te randen. Tegen de Pool werd dinsdag 7 jaar cel geëist.