Rijssen-Holten heeft de Duurzaamheidsvisie vastgesteld, waarmee de klimaatdoelstelling moet worden gehaald. Zonneparken zijn daarbij ook middel tot het doel.
Volledig scherm
Rijssen-Holten heeft de Duurzaamheidsvisie vastgesteld, waarmee de klimaatdoelstelling moet worden gehaald. Zonneparken zijn daarbij ook middel tot het doel. © Venema Media

Gemeentelijk energiebedrijf in Rijssen-Holten? Dat komt er niet!

RIJSSEN – Er komt geen onderzoek naar de mogelijkheid een gemeentelijk energiebedrijf, zoals dat vroeger bestond aan de Dannenberg, in Rijssen-Holten. Met een krappe meerderheid werd een amendement daartegen donderdagavond aangenomen in de raad.

 1. Slalommen om boombakken in centrum Holten

  Slalommen om boombakken in centrum Holten

  De Holtense centrumondernemers zijn het zat dat er zo hard wordt gereden door de Dorpsstraat, omdat centrumbezoekers daar veel hinder van ondervinden. Ze hebben al banieren opgehangen om automobilisten erop te wijzen dat ze zich op een winkelerf bevinden. Voorzitter Rutger Cruiming van de Holtense Handelsvereniging (HHV) wees er al eerder op dat het totaal onduidelijk is voor automobilisten dat ze een winkelerf oprijden als ze in de Dorpsstraat komen.
 1. De Stentor Nieuws Update: Baudet krijgt boete en Mrs. Universe uit Apeldoorn?
  Play

  De Stentor Nieuws Update: Baudet krijgt boete en Mrs. Universe uit Apeldoorn?

  18:23
 2. Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold
  Play

  Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold