De plaatsing van deze grote paarse plantenbakken heeft nauwelijks bijgedragen  aan een veilige verkeerssituatie in het centrale deel van de Grotestraat in Nijverdal.
Volledig scherm
PREMIUM
De plaatsing van deze grote paarse plantenbakken heeft nauwelijks bijgedragen aan een veilige verkeerssituatie in het centrale deel van de Grotestraat in Nijverdal. © Gemeente Hellendoorn

Gemengde reacties op maand lange afsluiting van Grotestraat in Nijverdal

NIJVERDAL - Doorgaand autoverkeer op een winkelerf in het centrum van Nijverdal lijkt vragen om problemen. Het wel of niet dichtgooien van de Grotestraat blijft een heet hangijzer. Het collegevoorstel voor een proef met een tijdelijke afsluiting leidde vorige week tot zeer gemengde reacties bij bewoners en winkeliers. Het uiteindelijke besluit - een maand dicht - heeft alles weg van een compromis. 

  1. Hof van Salland in Hellendoorn uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

    Hof van Salland in Hellen­doorn uitgeroe­pen tot beste vakantie­park van Nederland

    HELLENDOORN - Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn is door Zoover uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland in 2020. De website die zich richt op het beoordelen van parken publiceert deze dinsdag een lijst met de tien beste vakantieparken van het land. Hof van Salland prijkt bovenaan de lijst met een beoordeling van 9,80. Ook de nummer twee komt uit deze regio, namelijk Villapark Eureka in Deurningen.