Gert-Jan en Marely Aaltink gaan samen met dochter Maylin (achter) door met het maken van wilde plannen voor hun Cult-Art shops. „Als ondernemer in deze tak van sport moet ik altijd vechten tegen regels die niet kloppen en moet je je zaken altijd dubbel verantwoorden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan en Marely Aaltink gaan samen met dochter Maylin (achter) door met het maken van wilde plannen voor hun Cult-Art shops. „Als ondernemer in deze tak van sport moet ik altijd vechten tegen regels die niet kloppen en moet je je zaken altijd dubbel verantwoorden.” © Lars Smook

Gert-Jan en Marely van tattooshop in Zwolle worstelen met vooroordelen: ‘Ik moet altijd vechten tegen regels’

Gert-Jan en Marely Aaltink runnen samen hun Cult-Art Shops in Nijverdal en Zwolle. En dat gaat verder dan enkel een tattooshop, want ‘het is een lifestyle’.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”