Sv Enter heeft spandoek geplaatst voor 100-jarig jubileum. Volgend jaar is het feest.
Volledig scherm
PREMIUM
Sv Enter heeft spandoek geplaatst voor 100-jarig jubileum. Volgend jaar is het feest.

Groot spandoek siert complex SV Enter: aftrap van feesten voor 100-jarig bestaan

ENTER - SV Enter heeft een bijzondere mijlpaal in zicht: volgend jaar wordt  het 100-jarig bestaan gevierd door de club met meer dan zevenhonderd leden. Afgelopen weekeinde plaatste de club een groot spandoek. Hoog tijd voor vijf vragen aan voorzitter Jos van Otten.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Ouderenprotest in Wierden tegen dreigende sluiting van ’t Oosterhoes: ‘Belachelijk en schandalig, waar moeten wij straks heen?’
  PREMIUM

  Ouderenpro­test in Wierden tegen dreigende sluiting van ’t Oosterhoes: ‘Belache­lijk en schandalig, waar moeten wij straks heen?’

  WIERDEN - Meer dan twintig protesterende ouderen, vrijwilligers en vertegenwoordigers van plaatselijke ouderenbonden drukten raadsleden dinsdag op het hart dat socioruimte ’t Oosterhoes in seniorencomplex ’t Wedervoort open moet blijven. „Ik heb mijn man bijna een jaar geleden verloren en kan niemand vertellen hoe eenzaam ik me sindsdien voel. En hoe belangrijk voor mij dat samen koffiedrinken in ’t Oosterhoes is. En dat willen ze ons nu afpakken.”