De locatie die de Actiegroep Zuna op het oog heeft voor het zonnepark in de Wierdense buurtschap, ligt achter deze houtwallen aan de Fuutweg tussen de Boersingel en de Notterveldsweg.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie die de Actiegroep Zuna op het oog heeft voor het zonnepark in de Wierdense buurtschap, ligt achter deze houtwallen aan de Fuutweg tussen de Boersingel en de Notterveldsweg. © Google Maps

Heibel over plek zonnepark Notter-Zuna: ‘Wat het oplevert komt op één, wij staan op twee’

ZUNA - De Actiegroep Zuna heeft een alternatieve plek gevonden voor een zonnepark in de buurtschap Notter-Zuna. Die bevindt zich aan de Fuutweg, nabij de grens met buurgemeente Hellendoorn en het Nijverdalse bedrijventerrein ’t Lochter. Maar het is de vraag of het park daar ooit komt. De initiatiefnemer heeft nog steeds een oogje op de oorspronkelijk beoogde locatie.

  1. Vertrekkende dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensverzekering om in hiernamaals te komen’
    PREMIUM

    Vertrekken­de dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensver­ze­ke­ring om in hierna­maals te komen’

    NIJVERDAL - Dominee Robbert Jan Perk is geen theoloog voor wie de kennis van de Schrift centraal staat. Hij is een belezen man, maar heeft weinig op met boekenwijsheid. Bij hem draait alles om de, die hij wil leren kennen en doorgronden. En daarmee was hij ruim 26 jaar de ideale herder voor de nog jonge protestantse geloofsgemeenschap in de Kruidenwijk.