De organisatie van het populaire evenement Hellendoorn Open Air doet het dit jaar heel anders en kan nu rekenen op veel meer deelnemers. (L-R) Guido Twilhaar, Eduard Piquillet, Pascal Aerts en Jory Oosterbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
De organisatie van het populaire evenement Hellendoorn Open Air doet het dit jaar heel anders en kan nu rekenen op veel meer deelnemers. (L-R) Guido Twilhaar, Eduard Piquillet, Pascal Aerts en Jory Oosterbroek. © Lars Smook

Hellendoorn Open Air wordt één grote tv-show: ‘We houden wel van een uitdaging’

HELLENDOORN - De organisatie van Hellendoorn Open Air staat op 10 en 11 juli voor een grote uitdaging. Want hoe zorg je ervoor dat het populaire evenement in deze coronatijd zo gezellig en uitdagend mogelijk blijft? De kaarten voor de pubquiz waren, voordat het virus uitbrak, al binnen twee uur uitverkocht, vertelt organisator Eduard Piguillet.

  1. Actiecomité wil totale afsluiting van Grotestraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’
    PREMIUM

    Actieco­mité wil totale afsluiting van Gro­testraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’

    NIJVERDAL - De achttien boze centrumondernemers hebben niet de illusie dat ze de tijdelijke afsluiting van het centrale deel van de Grotestraat nog kunnen tegenhouden. Maar het actiecomité Bereikbaarheid Grotestraat wil iedereen laten weten dat een ruime meerderheid van alle winkeliers tussen de Maxima- en Meijboomstraat fel gekant is tegen deze proef. „Dit kan echt niet zo.”