De massale afwijzing van PMD-vrachten loopt behoorlijk in de papieren voor de gemeente Hellendoorn. Die overweegt nu om juridische stappen te ondernemen om de geleden schade te verhalen.
Volledig scherm
PREMIUM
De massale afwijzing van PMD-vrachten loopt behoorlijk in de papieren voor de gemeente Hellendoorn. Die overweegt nu om juridische stappen te ondernemen om de geleden schade te verhalen. © Jeroen Pol

Hellendoorn overweegt afvalverwerker voor de rechter te slepen

NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn overweegt serieus een rechtszaak te beginnen tegen Nedvang. Deze stichting is verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van verpakkingsafval en plastic van dertien Twentse gemeenten. Hellendoorn vindt dat het bedrijf zich niet aan het contract heeft gehouden. „Wij denken vrij sterk te staan”, zegt milieuwethouder Henk Nijhof. 

 1. Ander licht op faillissement Oad: ‘Bedrijf kon óók niet voldoen aan eisen Twentse investeerders’
  PREMIUM

  Ander licht op faillisse­ment Oad: ‘Bedrijf kon óók niet voldoen aan eisen Twentse investeer­ders’

  UTRECHT/HOLTEN - De laatste dag van getuigenverhoren in het faillissementsdrama rond touroperator Oad leverde een bijzonder nieuw gezichtspunt op. Oud-directielid Frans Schuitemaker van Oad verklaarde onder ede dat het reisbedrijf niet alleen niet aan de eisen kon voldoen die de Rabobank stelde, maar ook niet aan de eisen van de groep Twentse investeerders die het busbedrijf van Oad zou overnemen. „Oad was reddeloos verloren.”
 1. de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderfgoedlijst en babynieuws voor de Apenheul
  Play

  de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderf­goed­lijst en babynieuws voor de Apenheul

  4 maart
 2. Bekijk hier het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy
  Play

  Bekijk hier het songfesti­val­num­mer van Jeangu Macrooy