Pim Ronhaar komt als vierde over de streep in de laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. De coureur uit Hellendoorn verdedigt over twee weken zijn trui op het WK in de VS.
Volledig scherm
Pim Ronhaar komt als vierde over de streep in de laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. De coureur uit Hellendoorn verdedigt over twee weken zijn trui op het WK in de VS. © BELGA

Hellendoornse veldrijder Pim Ronhaar grijpt net naast eindzege wereldbeker

HELLENDOORN - Veldrijder Pim Ronhaar heeft net naast de eindzege in de wereldbeker gegrepen. De 20-jarige coureur uit Hellendoorn, regerend wereldkampioen bij de beloften, eindigde zondag in de laatste manche als vierde en zag daarmee landgenoot Mees Hendrikx voorbij komen.

  1. Juridische strijd dreigt rond sluiting mountainbikeroute op Sallandse Heuvelrug: ‘We moeten in overleg blijven’
    PREMIUM

    Juridische strijd dreigt rond sluiting mountainbi­ke­r­ou­te op Sallandse Heuvelrug: ‘We moeten in overleg blijven’

    HOLTEN/HELLENDOORN - De verbeten strijd over de mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug krijgt een vervolg. De provincie Overijssel wil op aandringen van een actiegroep de mountainbikeroute deels sluiten, en daarmee de natuur beschermen. De lokale wielerverenigingen en het CDA Rijssen-Holten en Hellendoorn komen nu in actie om dat te voorkomen. Een juridisch gevecht dreigt.