Het ‘gat’ op het Henri Dunantplein wordt binnenkort opgevuld met een derde terras van de nieuwe ijssalon annex chocolaterie van brood- en banketbakkerij Lorkeers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ‘gat’ op het Henri Dunantplein wordt binnenkort opgevuld met een derde terras van de nieuwe ijssalon annex chocolaterie van brood- en banketbakkerij Lorkeers. © Han Haveman

Henri Dunantplein wordt hét horecaplein van Nijverdal: ‘Het past helemaal bij de stadse allures van dit dorp’

NJVERDAL - Het Henri Dunantplein wordt het bruisende horecaplein van Nijverdal. Op het centrale plein komt nog een derde terras, zodat het vol komt te staan met tafeltjes, stoeltjes en parasols. Een en al gezelligheid straks.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.