De natuur als uitlaatplek voor sportieve recreanten. Deze functie bevindt zich in een gevoelige balans met natuurdoelstellingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De natuur als uitlaatplek voor sportieve recreanten. Deze functie bevindt zich in een gevoelige balans met natuurdoelstellingen. © Bert Kamp

Hoe breng je kwetsbare natuur Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal en economische kansen bij elkaar?

NIJVERDAL/HOLTEN/ENTER - Het wordt steeds drukker in de Nederlandse natuur. Ook op de Sallandse Heuvelrug. Aan de ene kant moet kwetsbare natuur worden beschermd, aan de andere kant wordt er gewerkt aan plannen om het gebied toeristisch beter te ‘vermarkten’. Verschillende partijen zoeken nu naar een werkbaar evenwicht.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?