Volledig scherm
De lokale omroep HOI wil in de nabije toekomst niet meer alleen op vrijdagavond uitzenden, maar ook op andere dagen in de week nieuws en actualiteiten uit de gemeente Hellendoorn gaan verzorgen. © Hellendoorn Omroep Interactief

HOi wil meer gaan uitzenden in Hellendoorn

NIJVERDAL -  Hellendoorn Omroep Interactief (HOi) begint op vrijdag  6 december met haar nieuwe tv-programmering. Nieuwsrubriek HOi Journaal wordt in het begin alleen op de vaste vrijdagavond uitgezonden, maar later ook meerdere keren per week.

De journaalfilmpjes zijn te zien op de sociale media en nieuwe website www.hoimedia.com. De lokale omroep wil de vrijdagavond verder afwisselend invullen met programma’s als Wat bezielt je van Wil de Bruine, De Welle in Beeld en Toppers van Toen. Daarin wordt teruggekeken op de hoogtepunten van eerdere programma’s, die destijds bij de kijkers in de smaak vielen.   

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.