Ondernemer Stefan Schöppers baalt dat de gemeente Rijssen-Holten de verkoopvergunning voor de Vuurwerkstore Holten wil intrekken. „Dat besluit is gebaseerd op onterechte aannames.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Stefan Schöppers baalt dat de gemeente Rijssen-Holten de verkoopvergunning voor de Vuurwerkstore Holten wil intrekken. „Dat besluit is gebaseerd op onterechte aannames.” © Videostill

Holtense vuurwerkverkoper over mogelijke intrekking vergunning: ‘Rijssen-Holten baseert zich niet op feiten, maar onterechte aannames’

HOLTEN - Ondernemer Stefan Schöppers is ‘kwaad en verbijsterd’ dat de gemeente Rijssen-Holten de verkoopvergunning voor de Vuurwerkstore in Holten wil intrekken. De vuurwerkverkoper voelt zich ’onheus bejegend’, omdat de gemeente volgens hem bij dit besluit niet is uitgegaan van feiten, maar van ‘onterechte aannames’.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”