Ramon Zomer, geflankeerd door Frank Twilhaar (rechts) en Robbin ter Hedde, wordt het uithangbord van de nieuwe samenwerkingsorganisatie die Intersport en Reflex zijn aangegaan.
Volledig scherm
Ramon Zomer, geflankeerd door Frank Twilhaar (rechts) en Robbin ter Hedde, wordt het uithangbord van de nieuwe samenwerkingsorganisatie die Intersport en Reflex zijn aangegaan. © Intersport en Reflex

Intersport Ramon Zomer en Reflex Bedrijfskleding straks onder één dak in Nijverdal

NIJVERDAL -  Intersport Ramon Zomer en Reflex Bedrijfskleding gaan samen hét centrale adres vormen voor sport- en bedrijfskleding in Overijssel. In de nieuwe Nijverdalse organisatie werken bijna 20 medewerkers aan de verkoop van bedrijfskleding aan bedrijven en sportartikelen aan consumenten. Dat moet in de toekomst in één nieuw Nijverdalse onderkomen gaan gebeuren. 

 1. Een jeugdgevangenis in Hellendoorn? ‘Nee, het hek wordt maximaal 75 centimeter hoog’
  PREMIUM

  Een jeugdgevan­ge­nis in Hellen­doorn? ‘Nee, het hek wordt maximaal 75 centimeter hoog’

  HELLENDOORN - In de bossen net buiten Hellendoorn komt geen jeugdgevangenis of een gesloten inrichting met een hoog hek voor probleemjongeren. Die hardnekkige geruchten in het dorp leidden dinsdagavond tot vragen aan burgemeester Anneke Raven, die hierover geen duidelijkheid kon verschaffen. Uit onderzoek van deze krant blijkt dat aan de Luttenbergerweg een kleinschalige opvang komt voor maximaal 14 personen met een verstandelijke beperking.
 1. Sportpark bij natuurgebied? Buurt moet er niet aan denken
  Play

  Sportpark bij natuurge­bied? Buurt moet er niet aan denken

 2. Johnson: ‘Britse variant coronavirus heeft toch hoger sterftecijfer'
  Play

  Johnson: ‘Britse variant coronavi­rus heeft toch hoger sterftecij­fer'