Ondanks het ingestelde vuurwerkverbod hebben vandalen tijdens de jaarwisseling nog de nodige vernielingen aangericht aan eigendommen van de gemeente Hellendoorn. Die schade bedraagt ruim 10 mille.
Volledig scherm
Ondanks het ingestelde vuurwerkverbod hebben vandalen tijdens de jaarwisseling nog de nodige vernielingen aangericht aan eigendommen van de gemeente Hellendoorn. Die schade bedraagt ruim 10 mille. © copyright Marc Bolsius

Jaarwisseling: ruim 10 mille schade in gemeente Hellendoorn

NIJVERDAL -  De schade aan eigendommen van de gemeente Hellendoorn was deze jaarwisseling lager dan het jaar daarvoor. Die bedroeg nu 10.585 euro en dat bedrag is inclusief de manuren die nodig waren om de schade te herstellen.

 1. Slachtoffer café-ruzie houdt blijvende littekens over na klap met fles Coronabier in Rijssen

  Slachtof­fer café-ru­zie houdt blijvende littekens over na klap met fles Coronabier in Rijssen

  RIJSSEN/VRIEZENVEEN/ALMELO - „Het is uit de hand gelopen en dat had niet mogen gebeuren”, zegt Sven B. (23) uit Vriezenveen vrijdag tegen politierechter van Eerde. De schuldbewuste B. doelt op de klap die hij 23 december 2018 uitdeelde in een horecagelegenheid in Rijssen. Het is een klap met veel gevolgen, de fles Coronabier die B. in zijn hand heeft spat uiteen en veroorzaakt nog steeds zichtbare littekens.
 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart