Kelly van Rossum maakt in de werkstudio van haar Oplichterspraktijk neon-ledverlichting. Ze besteedt er al haar vrije tijd aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly van Rossum maakt in de werkstudio van haar Oplichterspraktijk neon-ledverlichting. Ze besteedt er al haar vrije tijd aan. © Lenneke Lingmont

Kelly (30) van de Oplichterspraktijk in Hulsen is verliefd op neon-ledlicht: ‘Die naam vergeet niemand’

HULSEN - In de Reggestreek, maar ook ver daarbuiten zijn de neon-ledlampen van Kelly van Rossum (30) te bewonderen. De felle kleuren en vloeiende lijnen zijn het resultaat van heel wat doorzettingsvermogen. Ze spendeert al haar vrije tijd aan haar nieuwe bedrijf: Oplichterspraktijk.

 1. Harde boodschap van Twenterand aan Vitens over drinkwaterwinning: ‘We houden voet bij stuk’
  PREMIUM

  Harde boodschap van Twenterand aan Vitens over drinkwater­win­ning: ‘We houden voet bij stuk’

  VRIEZENVEEN/DEN HAM - Vitens hoeft op geen enkele medewerking van Twenterand te rekenen, zolang onduidelijk blijft of de waterwinning in Den Ham voor schade heeft gezorgd en/of voor schade kan zorgen. Die boodschap bracht wethouder Arjan Hof over aan het drinkweraterbedrijf. „Ik houd voet bij stuk.” Ook als dat betekent dat Vitens de waterwinning voorlopig niet uit kan breiden.
 2. Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper

  Apollo 8 is in vorm in de slotfase van de reguliere competitie. Ook tegen Voltena kwam de Bornse eredivisionist amper in de problemen. In de topdivisie won Krekkers de derby tegen Rivo, terwijl in de tweede divisie Gemini te sterk was voor Longa’59. Bij de mannen verloor Webton na een serie van vijf gewonnen duels weer eens en trok Set-Up’65 aan het langste eind in de topper tegen Apollo 8.
 3. ‘Gait’ uit Rijssen maakt eerste meters op zijn kartonnen fiets: ‘Nu op naar de Holterberg!’
  PREMIUM
  met video

  ‘Gait’ uit Rijssen maakt eerste meters op zijn kartonnen fiets: ‘Nu op naar de Holterberg!’

  RIJSSEN - De terrastegels trillen als twee zelfgebouwde fietsen voorbij rollen richting de start. Zenuwachtig kijkt de jonge testrijder Dani naar het massieve kartonnen gevaarte dat hij samen met zijn klasgenoten bouwde. Het moment van de waarheid. „Het is net Ter land, ter zee en in de lucht. Binnen twee seconden kunnen al die weken hard werken voor niets zijn geweest.”