Het leven van Rijssenaar Koos van der Burgh hing drie jaar geleden aan een zijden draadje. „Gelukkig heeft mijn vrouw Willy zich in die tijd ook vast kunnen houden aan de gedachte: Hoop doet Leven.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het leven van Rijssenaar Koos van der Burgh hing drie jaar geleden aan een zijden draadje. „Gelukkig heeft mijn vrouw Willy zich in die tijd ook vast kunnen houden aan de gedachte: Hoop doet Leven.” © Emiel Muijderman

Koos van der Burgh uit Rijssen is het levende bewijs van zijn eigen lijfspreuk

RIJSSEN - Of Koos van der Burgh nu lesgeeft aan studenten van de Universiteit Groningen of in Afrika een tuinman opleidt tot tropenarts, hij geeft ze, naast veel vakkennis, een belangrijke boodschap mee: hoop doet leven.

  1. Actiecomité wil totale afsluiting van Grotestraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’
    PREMIUM

    Actieco­mité wil totale afsluiting van Gro­testraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’

    NIJVERDAL - De achttien boze centrumondernemers hebben niet de illusie dat ze de tijdelijke afsluiting van het centrale deel van de Grotestraat nog kunnen tegenhouden. Maar het actiecomité Bereikbaarheid Grotestraat wil iedereen laten weten dat een ruime meerderheid van alle winkeliers tussen de Maxima- en Meijboomstraat fel gekant is tegen deze proef. „Dit kan echt niet zo.”