Onderweg werden op zes locaties door in totaal zo'n 50 acteurs en actrices scenes uitgebeeld van het magische verhaal.
Volledig scherm
Onderweg werden op zes locaties door in totaal zo'n 50 acteurs en actrices scenes uitgebeeld van het magische verhaal. © Lenneke Lingmont

Lekker griezelen in het eigen dorp Hellendoorn

HELLENDOORN - Naar schatting namen zo’n achthonderd kinderen dinsdagavond deel aan de ‘spannende tocht’ in het kader van Heksendorp Hellendoorn. De naamsverandering heeft te maken met het feit dat het organiserende Toeristisch Bureau Hellendoorn (ZINiN) zich wil onderscheiden van de activiteiten van Heksendoorn in het Avonturenpark Hellendoorn. 

De kinderen liepen deze keer niet al griezelend door de dichte bossen naar het Avonturenpark, maar door smalle steegjes, spannende bosjes en de oude begraafplaats een rondje in het dorp om tenslotte weer bij het beginpunt op de Hofmansweide uit te komen. 

Magisch

Onderweg werden op zes locaties door in totaal zo'n 50 acteurs en actrices scenes uitgebeeld van het magische verhaal. Want de heksen waren ineens verdwenen door toedoen van de boze tovenaar Hades. Gelukkig kreeg goede fee Goedele uiteindelijk de overhand in de strijd tussen goed en kwaad.  

Volledig scherm
© Lenneke Lingmont