Lineke Seppenwoolde is 19 jaar en actief lid bij de SGP.
Volledig scherm
PREMIUM
Lineke Seppenwoolde is 19 jaar en actief lid bij de SGP. © Bert Kamp / Reggestreek Fotografie

Lineke (19) uit Rijssen is niet de typische SGP’er, maar wel tegen het homohuwelijk en abortus

Lineke Seppenwoolde is 19 jaar en actief lid bij de SGP. De Rijssense is al van jongs af aan bezig met politiek en keek in haar vrije tijd naar debatten. „Ik merkte heel snel dat ik er anders instond dan de meeste meiden om me heen.” Toch is ze zelf niet de typische SGP’er.

8 reacties

 • P Schievink

  2 jaar geleden
  Och ik ben tegen SGP. Partijen die een sprookje als basis hanteren
 • Roel Akkerman

  2 jaar geleden
  Leuk zo'n persoonlijke vrije mening van haar. Toch "grappig" die reacties die daar een negatief waarde oordeel overgeven. Met de strekking, je loopt achter, je moet veranderen. 🤔🤷🏻‍♂️
 • J.K. Volkerink

  2 jaar geleden
  Ze durft zelf keuzes te maken, ook als het tegen de stroom in is. Dat siert haar! De SGP is mij wat te orthodox, maar als je naar hun standpunten kijkt (los van het conservatieve) dan is het een erg gedegen goede partij. Super stabiel en nog echt rechts. Persoonlijk ben ik ook niet zo orthodox opgevoed maar heb wel veel waardering voor deze partij.
 • Ongeveer Precies

  2 jaar geleden
  Nou, hartstikke goed voor haar. Dus vooral niet ongewenst zwanger worden en ook niet trouwen met een andere dame. Succes daarmee. Laat overigens de rest van de wereld dan ook fijn in hun waarde. Jouw opvattingen mag je op jezelf toepassen, maar probeer ze niet middels het bedrijven van politiek aan een ander op te leggen. Alvast bedankt.
 • angelien mulder-hofman

  2 jaar geleden
  Arm kind leeft nog in de oertijd