Volledig scherm
De politie was met meerdere voertuigen aanwezig © News United | Bert Kamp

Man (28) aangehouden na schietincident op camping in Nijverdal

UpdateNIJVERDAL - De politie heeft woensdagmiddag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden aan de Rijssensestraat in Nijverdal. Dit zou gebeurd zijn naar aanleiding van een schietincident. Er zijn geen andere personen bij het incident betrokken. Bij het schietincident zijn dan ook geen gewonden gevallen.

De politie kwam met een motor en meerdere auto's af op de melding. Ook de helikopter werd ingezet. Agenten zochten naar een jonge man met een grote zwarte hond. Niet veel later werd de man aangehouden in de buurt van de rivier de Regge.

Het schietincident deed zich voor op een camping. Een getuige zag dat er vermoedelijk was geschoten rond 16.00 uur. Er zat ook een gat in een deur van een woning. Uit onderzoek van de forensische opsporing bleek dat er vermoedelijk met een krachtig luchtdrukwapen is geschoten.

  1. Lokaal Hellendoorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    Lokaal Hellen­doorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    NIJVERDAL - Het hek om het grote speeltoestel op het grasveld voor hun woningen is een doorn in het oog van veel bewoners van de Zwaluwtong, Wintergroen, Leeuwenbek en Madeliefje. Ze zijn verontwaardigd en boos dat de gemeente Hellendoorn niet van plan is de vuurwerkschade aan het toestel op korte termijn te herstellen. Dat kan nog wel tot juni duren. ‘Ronduit belachelijk’ vindt de buurt, die het er niet bij laat zitten.