Staatssecretaris Mona Keizer van economische zaken, hier geflankeerd door de directeuren Johan Middelkamp  van Sallandse Wegenbouw (links) en Hans Bonten van De Kern (rechts), reikte een cheque van 200.000 euro uit voor het beste MKB-idee van 2019.
Volledig scherm
Staatssecretaris Mona Keizer van economische zaken, hier geflankeerd door de directeuren Johan Middelkamp van Sallandse Wegenbouw (links) en Hans Bonten van De Kern (rechts), reikte een cheque van 200.000 euro uit voor het beste MKB-idee van 2019. © Sallandse Wegenbouw

MKB-prijs voor project van Haarlese wegenbouwer

HAARLE/DEN HAAG - Het project Dynamisch Op Weg, een initiatief van Sallandse Wegenbouw (Haarle), De Kern Maatschappelijke Dienstverlening (Deventer) en het ROC van Twente, heeft maandag in Den Haag de landelijke MKB !dee Prijs gekregen. 

  1. Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongerenoverlast aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’
    PREMIUM

    Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongeren­over­last aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’

    HELLENDOORN - Jongeren kunnen bij het fietsbruggetje achter ijsfabriek Ben & Jerry’s nog wel een verfrissende duik in de Regge nemen, maar de omvang van de ligweide is inmiddels behoorlijk ingeperkt. Ook mogen ze niet langer vanaf de Overwaterbrug in het water springen. „We willen niet aansprakelijk worden gesteld als iemand hier een dwarslaesie oploopt.”