Monique van Haarst
Volledig scherm
PREMIUM
Monique van Haarst © Monique van Haarst

Monique uit Wierden traint ruiters in Mumbai: 'De overburen slapen in een kartonnen doos’

Eens een Tukker...Monique van Haarst (36), opgegroeid in Hoge Hexel bij Wierden, werkt sinds drie jaar als trainer van paarden, ruiters, amazones en polospelers in Mumbai, India. Daarvoor was ze bijna vier jaar manager van een stal en hippisch trainingscentrum in Koeweit.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Verwoesting van Bowlingboerderij in Nijverdal dag na brand goed te zien, vuur laait kortstondig weer op
  VIDEO + dronefoto's

  Verwoes­ting van Bowling­boer­de­rij in Nijverdal dag na brand goed te zien, vuur laait kortston­dig weer op

  NIJVERDAL - Een dag na de verwoestende brand in De Bowlingboerderij in Nijverdal is goed te zien hoe groot de schade is die de vlammen hebben aangericht. Dronefoto's laten zien dat er vrijwel niks over is van de karakteristieke boerderij aan de Koersendijk. De brandweer moest dinsdagochtend ook opnieuw uitrukken naar de plek, vanwege het oplaaien van de brand.