Volledig scherm
Dorpshuis Het Noaberhuus in Hellendoorn, waar volgend jaar een reünie van de ‘Bar’ is gepland. © Han Haveman

Na 50 jaar reünie in Hellendoorns Noaberhuus

HELLENDOORN -  Het is dit jaar precies een halve eeuw geleden dat een groepje enthousiastelingen in dorpshuis Het Noaberhuus aan de Dorpsstraat (het voormalige Hellendoornse gemeentehuis) is begonnen met de ‘Bar’.

Henk Meijerink en Ria Bannink willen die gelegenheid aangrijpen om de toenmalige medewerkers en bezoekers van de Bar nog eens te zien en te spreken. Ze willen op 29 februari een reünie houden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar henkenhenny@home.nl of riajannink@gmail.com. Ze zijn verder nog op zoek naar krantenknipsels en foto’s uit die tijd.  

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.