New York Pizza in Nijverdal heeft smaak te pakken en deelt opnieuw gratis pizza’s uit

VideoNIJVERDAL - Tieners die vrij kregen van de leraar, jongeren die 40 minuten van te voren al stonden te wachten en mensen die teleurgesteld afdropen. New York Pizza vestigde zich vorig jaar in Nijverdal, deelde als lokkertje 1000 gratis pizza’s uit en dat hebben ze geweten. Daarom doet de keten het nu weer. 

Tot en met maandag 2 maart krijgen klanten de tweede pizza van 25 centimeter gratis. In de winkel, maar ook als je een maaltijd thuis laat bezorgen. Dat doet eigenaar Faissal El Kaddouri (27) om het eenjarige bestaan van de eetgelegenheid aan de Grotestraat in Nijverdal te vieren. 

Opgewerkt

Sinds de eerste New York Pizza in 1991 opende aan het Spui in Amsterdam, schoten nieuwe vestigingen als paddenstoelen uit de grond. El Kaddouri begon als zestienjarige bij New York Pizza als koerier. In eerste instantie een baantje om de zomermaanden mee door te komen, net zoals vele anderen op die leeftijd. 

Hij had het goed naar zijn zin, bleef hangen en groeide door binnen de keten. Begin 2019 mocht hij vervolgens zijn eigen filiaal open. Dat deed hij in Nijverdal. 

Gekte op het Henri Dunantplein in Nijverdal, waar inwoners massaal zijn uitgelopen om een gratis pizza te scoren.
Volledig scherm
Gekte op het Henri Dunantplein in Nijverdal, waar inwoners massaal zijn uitgelopen om een gratis pizza te scoren. © Frans Nikkels