Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was. © Han Haveman

‘Niet optimaal bespeelbare’ kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES krijgen nieuwe toplaag: Wie betaalt straks de rekening?

NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn wil in de winterstop de kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES voorzien van een nieuwe toplaag. Na 3,5 jaar lijkt hiermee eindelijk een oplossing te komen voor de aanhoudende problemen met deze velden. De clubs kunnen aangeven welke kunstgrasmat ze graag willen.

  1. Persoonlijke fouten doen Blauw Wit de das om
    PREMIUM

    Persoonlij­ke fouten doen Blauw Wit de das om

    HOLTEN - Blauw Wit’66 verloor zaterdag met 1-2 van Twello en dat had het volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg van trainer Christian Koop kwam na een minder begin steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor de rust kreeg Blauw Wit zelfs drie goede kansen om op voorsprong te komen, maar het net werd niet gevonden. Vlak na de rust ging het mis bij de thuisclub. Nadat er in de achterhoede over de bal werd gemaaid, kreeg de linksbuiten van Twello een vrije doorgang en kon hij de 1-0 maken.