Volledig scherm
Een hossende menigte genoot met volle teugen op het After Summer Festival in Rijssen © Bert Kamp

Nieuwe locatie After Summer Festival in Rijssen slaat aan bij publiek

RIJSSEN - „Grandioos. We zijn op het juiste moment verhuisd. Deze locatie is veel beter qua veiligheid en logistiek. Echt een vooruitgang.” Voorzitter Diederik Roelofs van  de Stichting After Summer Festival is laaiend enthousiast over de nieuwe locatie, de Evenementenweide aan de Oosterhofweg, waar afgelopen weekend voor het eerst de After Summer Party gehouden werd.

Ook al omdat het publiek de enorme feesttent goed wist te vinden. Maar liefst ruim 3.350 bezoekers (1550 op vrijdag en 1800 op zaterdag) vierden het eind van de zomer mee. Een compliment voor de organisatie, vindt Roelofs: „Het is voor ons mooi om te merken dat het feest gewaardeerd wordt.” Zelf is hij inmiddels tien jaar betrokken bij de After Summer Festival, die tot vorig jaar gehouden werd bij de Lindenberg tussen Rijssen en Holten. „Het afgelopen weekend is ook niet te vergelijken met tien jaar geleden: de party is zo gigantisch groot geworden.”

Nog groter

In 2020 wordt de twintigste editie van dit evenement nog  uitgebreider gevierd: „Er mogen elke maximaal 2.000 bezoekers in de tent en ik denk dat we dat volgend jaar gaan halen. Dat wordt een nog mooier feest dan afgelopen weekend en wat ons betreft zitten we dan weer op deze locatie.”

Volledig scherm
© Bert Kamp
Volledig scherm
© Bert Kamp
Volledig scherm
© Bert Kamp