Marèl Olthof uit Hellendoorn in het buitenbad in Heino, waar ze oefent voor een estafette van 22 km over het IJsselmeer om geld bijeen te brengen voor de strijd tegen MS.
Volledig scherm
Marèl Olthof uit Hellendoorn in het buitenbad in Heino, waar ze oefent voor een estafette van 22 km over het IJsselmeer om geld bijeen te brengen voor de strijd tegen MS. © Foto Frans Paalman Zwolle

Nog enkele nachtjes slapen en dan wacht het IJsselmeer voor Marèl Olthof uit Hellendoorn

HELLENDOORN - Marèl Olthof (24) uit Hellendoorn zwemt zondag met een vriend en vriendin uit dit dorp het IJsselmeer over om geld in te zamelen voor het MS-Fonds. Het jeugdige trio zwemt de 22 kilometer tussen Medemblik en Stavoren als estafette.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.