In het bosgebied  tussen de Oude Deventerweg en Tunnelweg in Haarle is een nieuw chaletpark gepland. De geplande uitrit op de Tunnelweg zorgt inmiddels voor veel discussie.
Volledig scherm
In het bosgebied tussen de Oude Deventerweg en Tunnelweg in Haarle is een nieuw chaletpark gepland. De geplande uitrit op de Tunnelweg zorgt inmiddels voor veel discussie. © Han Haveman

Onrust over uitrit van nieuw chaletpark op Tunnelweg in Haarle: ‘Snelheid op deze racebaan moet omlaag’

HAARLE - Automobilisten rijden veel te hard op de Tunnelweg. Bewoners klagen al jaren steen en been over de sterk toegenomen verkeersonveiligheid op deze ‘racebaan’, met name voor fietsers. De gemeente Hellendoorn onderzoekt welke snelheidsremmende maatregelen mogelijk zijn op de smalle verbindingsweg tussen Hellendoorn en de N35.

  1. Nog nooit zo weinig publiek bij Hellendoorn Rally, sneer naar Veiligheidsregio Twente: ‘Nog steeds belachelijk’
    PREMIUM

    Nog nooit zo weinig publiek bij Hellen­doorn Rally, sneer naar Veilig­heids­re­gio Twente: ‘Nog steeds belache­lijk’

    HELLENDOORN - Het was een zegen voor de rallyrijders dat ‘Hellendoorn’ door kon gaan. Maar ‘het grootste rallyevenement van Nederland’ telde slechts 8300 officiële toeschouwers, waar deze keer 8500 was toegestaan. Het was rustig langs de klassementsproeven. „Die voorwaarde vinden we nog steeds belachelijk, dat heb ik de burgemeester zaterdag nog een keer gezegd”, vertelt voorzitter Theo Engels.