In het bosgebied  tussen de Oude Deventerweg en Tunnelweg in Haarle is een nieuw chaletpark gepland. De geplande uitrit op de Tunnelweg zorgt inmiddels voor veel discussie.
Volledig scherm
In het bosgebied tussen de Oude Deventerweg en Tunnelweg in Haarle is een nieuw chaletpark gepland. De geplande uitrit op de Tunnelweg zorgt inmiddels voor veel discussie. © Han Haveman

Onrust over uitrit van nieuw chaletpark op Tunnelweg in Haarle: ‘Snelheid op deze racebaan moet omlaag’

HAARLE - Automobilisten rijden veel te hard op de Tunnelweg. Bewoners klagen al jaren steen en been over de sterk toegenomen verkeersonveiligheid op deze ‘racebaan’, met name voor fietsers. De gemeente Hellendoorn onderzoekt welke snelheidsremmende maatregelen mogelijk zijn op de smalle verbindingsweg tussen Hellendoorn en de N35.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.