De Engelse tribune van het voormalige Rijssen Vooruit wordt over een poos voorzichtig gedemonteerd en weer opgebouwd op sportpark Het Opbroek (voorheen De Koele).
Volledig scherm
De Engelse tribune van het voormalige Rijssen Vooruit wordt over een poos voorzichtig gedemonteerd en weer opgebouwd op sportpark Het Opbroek (voorheen De Koele). © Lenneke Lingmont

Ook Rijssen-Holten trekt de knip voor verplaatsing historische Engelse tribune

RIJSSEN - De verplaatsing van de Engelse tribune van voormalige voetbalclub Rijssen Vooruit is weer een stap dichterbij gekomen. Dit dankzij een bijdrage van 50.000 euro van de gemeente. „We hebben nu ruim tweederde van het benodigde bedrag binnen”, zegt Gerrit ter Horst van de stichting Engelse Tribune Rijssen.

  1. Celstraf voor grof geweld tegen politieman op terras Nijverdals café: ‘Het had nooit mogen gebeuren’

    Celstraf voor grof geweld tegen politieman op terras Nijverdals café: ‘Het had nooit mogen gebeuren’

    NIJVERDAL/ALMELO - De beelden van de heftige mishandeling van een politieman op het terras van café De Kachel, nog geen drie weken geleden, liegen er niet om. Haarscherp en in full-colour is te zien hoe Roy H. (36) uit Nijverdal de agent met een aantal keiharde vuistslagen knock-out slaat. Politierechter Herman Stam legt H. woensdagmorgen drie maanden cel op waarvan één voorwaardelijk. Ook moet H. de agent 1650 euro schadevergoeding betalen.