De commissie Grondgebied is het eens met B en W om in Opbroek-Oost woningen te bouwen. Keurs. Onderin de foto provinciale weg N347 en linksboven de reeds gerealiseerde woningen in Opbroek Zuid.
Volledig scherm
De commissie Grondgebied is het eens met B en W om in Opbroek-Oost woningen te bouwen. Keurs. Onderin de foto provinciale weg N347 en linksboven de reeds gerealiseerde woningen in Opbroek Zuid. © Slagboom en Peeters Luchtfotografie

Opbroek dé locatie voor woningbouw Rijssen

RIJSSEN - Opbroek Oost is dé locatie waar Rijssen verder gaat met het bouwen van woningen. Hoewel De Banis - aansluitend aan Braakmanslanden - niet wordt uitgesloten als eenmaal het Opbroek vol is. 

 1. GGD Twente ontslaat medewerker die Rijssens gezin adviseerde te liegen over coronatest: ‘Doen net of we gek zijn’
  PREMIUM

  GGD Twente ontslaat medewerker die Rijssens gezin adviseerde te liegen over coronatest: ‘Doen net of we gek zijn’

  RIJSSEN - Een medewerker bron- en contactonderzoek van de GGD Twente is per direct ontslagen, nadat ze een Rijssens gezin adviseerde te liegen over een coronatest. Toen er verwarring ontstond over de uitslag van vader, kreeg één van de dochters telefonisch te horen: „Je hoeft tegen de thuiszorg niet te zeggen dat je getest hebt, hé. Dan doen we net of we gek zijn.”
 2. Holtens oorlogscentrum trots op eigen boek met verhalen en nieuwe foto’s van gesneuvelde soldaten

  Holtens oorlogscen­trum trots op eigen boek met verhalen en nieuwe foto’s van gesneuvel­de soldaten

  HOLTEN - Soldaat Ernst James England siert de cover van het boek Holtense Gezichten. De Canadees was de eerste die tijdens de bevrijding van Holten sneuvelde. Hij is het gezicht van de vele verhalen die op het bijzondere stukje ‘Canada in Nederland’ te vinden zijn. Henk Vincent van de researchcommissie en voorzitter Albert Boode zijn trots op het boek. ,,Het is een mooie aanvulling op onze presentaties in het informatiecentrum.’’
 1. Eerste 90+'er gevaccineerd in Bathmen: 'Feestelijke dag'
  Play

  Eerste 90+'er gevacci­neerd in Bathmen: 'Feestelij­ke dag'

 2. Grapperhaus: 'Lik op stuk voor relschoppers'
  Play

  Grapper­haus: 'Lik op stuk voor relschop­pers'