Interviews en honderden shots, maar uiteindelijk bleef er een seconde aan roem over voor Dirk Poffers uit Hellendoorn, die zijn medewerking verleende aan SBS6-televisieprogramma Chateau Bijstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Interviews en honderden shots, maar uiteindelijk bleef er een seconde aan roem over voor Dirk Poffers uit Hellendoorn, die zijn medewerking verleende aan SBS6-televisieprogramma Chateau Bijstand. © Screenshot SBS6

Poffertjesbakker uit Hellendoorn voelt zich gepiepeld na 1 seconde in SBS6-programma Chateau Bijstand

Hij keek er ontzettend naar uit. In de weken voorafgaand aan de laatste aflevering van het SBS6-programma ‘Chateau Bijstand’ kondigde Dirk Poffers op sociale media meermaals aan dat hij te zien zou zijn in de laatste uitzending. Het werd een grote deceptie voor hem.

9 reacties

 • jos zoet

  1 maand geleden
  Talpa... Wat een allure.. Inmiddels bekend in binnen en buitenland.. Misschien iets voor een talkshow? Wel de betaling vooraf regelen !
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  van Maanen, ik denk dat Kloppenburg het juist uitstekend begrepen heeft. Als je met zulke ratten in zee gaat moet je alles gewoon contractueel vastleggen. Nu is hem televisie-aandacht beloofd maar waarschijnlijk niet hoe en hoelang. Dus volstaat 1 seconde ook voor de pulpfabriek van John de Mol.
 • van Maanen

  1 maand geleden
  Meneer Kloppenburg snapt het verhaal niet helemaal...
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Beetje dommig, een schooljochie snapt dat het uitsluitend om de eer en meerdere glorie van de extreem hysterische Meiland gaat die denkt dat de wereld om hem draait.
 • Ed Groot

  1 maand geleden
  Typisch Talpa, gevoelloos!!