De woning aan de VIncent van Goghstraat in Rijssen die in 2018 mogelijk door de verdachte is beschoten. De Rijssenaar wordt samen met een man uit Enschede verdacht van beschietingen, inbraken en brandstichtingen in de regio.
Volledig scherm
De woning aan de VIncent van Goghstraat in Rijssen die in 2018 mogelijk door de verdachte is beschoten. De Rijssenaar wordt samen met een man uit Enschede verdacht van beschietingen, inbraken en brandstichtingen in de regio. © Jeffrey Scholman / News United

Politie verdenkt twee mannen van beschietingen, inbraken en reeks branden rondom Rijssen

RIJSSEN - De politie heeft eind juni een 28-jarige man uit Rijssen opgepakt op verdenking van beschietingen van twee woningen, inbraken en brandstichtingen die de afgelopen jaren in en rondom Rijssen zijn gepleegd. De man blijft nog negentig dagen vastzitten, zo heeft de raadkamer woensdag bepaald. Een 28-jarige man uit Enschede is ook verdachte in het onderzoek, maar hij zit niet meer vast.

  1. Hof van Salland in Hellendoorn uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

    Hof van Salland in Hellen­doorn uitgeroe­pen tot beste vakantie­park van Nederland

    HELLENDOORN - Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn is door Zoover uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland in 2020. De website die zich richt op het beoordelen van parken publiceert deze dinsdag een lijst met de tien beste vakantieparken van het land. Hof van Salland prijkt bovenaan de lijst met een beoordeling van 9,80. Ook de nummer twee komt uit deze regio, namelijk Villapark Eureka in Deurningen.