Zonder begeleiding en na sluitingstijd beklom de zoon van de algemeen directeur van Avonturenpark Hellendoorn met een aantal kameraden de 25 meter hoge achtbaan in het pretpark.
Volledig scherm
Zonder begeleiding en na sluitingstijd beklom de zoon van de algemeen directeur van Avonturenpark Hellendoorn met een aantal kameraden de 25 meter hoge achtbaan in het pretpark. © Promofoto

Puberzoon directeur beklimt achtbaan van Avonturenpark Hellendoorn na sluitingstijd

HELLENDOORN - Zijn moeder mag dan wel algemeen directrice zijn van het Avonturenpark Hellendoorn, de puberzoon van Lyan van den Bosch is  de komende weken waarschijnlijk niet meer welkom in dit pretpark. Op Instagram zijn foto’s geplaatst, waarop te zien is hoe de knaap met enkele vrienden na sluitingstijd en zonder begeleiding de achtbaan beklom.

  1. Hoofdverdachte goededoelenfraude Oost-Nederland overleden, justitie staakt miljoenenclaim tegen Harry Fillinger
    PREMIUM

    Hoofdver­dach­te goededoe­len­frau­de Oost-Nederland overleden, justitie staakt miljoenen­claim tegen Harry Fillinger

    Vermeend goededoelenfraudeur Harry Fillinger is op 73-jarige leeftijd overleden. Hij pompte met een constructie van dierenstichtingen voor miljoenen aan donaties rond en stak een fors deel daarvan in eigen zak. Justitie claimde nog 4,2 miljoen euro van Fillinger. Onlangs zijn in de zaak nog belangrijke getuigen gehoord. De rechtszaak tegen drie medeverdachten gaat wel door.