Wethouder Bert Tijhof (l) en  burg Arco Hofland (r) in het centrum van Rijssen. Gemeente Rijssen-Holten is voor derde keer gekozen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Bert Tijhof (l) en burg Arco Hofland (r) in het centrum van Rijssen. Gemeente Rijssen-Holten is voor derde keer gekozen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland.

Rijssen-Holten voor derde keer verkozen tot meest mkb-vriendelijke gemeente van Nederland

RIJSSEN-HOLTEN - Vier keer waren ze al de beste van Overijssel, nu voor de derde keer de meest mkb-vriendelijke gemeente van Nederland. In Rijssen-Holten zijn ze reuze blij met de onderscheiding. Maar ze beseffen dat het niet vanzelfsprekend is. „We doen elke dag onze stinkende best.”

  1. Verwoesting van Bowlingboerderij in Nijverdal dag na brand goed te zien, vuur laait kortstondig weer op
    VIDEO + dronefoto's

    Verwoes­ting van Bowling­boer­de­rij in Nijverdal dag na brand goed te zien, vuur laait kortston­dig weer op

    NIJVERDAL - Een dag na de verwoestende brand in De Bowlingboerderij in Nijverdal is goed te zien hoe groot de schade is die de vlammen hebben aangericht. Dronefoto's laten zien dat er vrijwel niks over is van de karakteristieke boerderij aan de Koersendijk. De brandweer moest dinsdagochtend ook opnieuw uitrukken naar de plek, vanwege het oplaaien van de brand.