Op de plek van de voormalige AH-vestiging aan de Haarstraat bouwt WesHold een woon-winkelcomplex, waar ook Bakkerij Nollen een ruimte betrekt.
Volledig scherm
Op de plek van de voormalige AH-vestiging aan de Haarstraat bouwt WesHold een woon-winkelcomplex, waar ook Bakkerij Nollen een ruimte betrekt. © Weusten Liedenbaum Architecten

Rijssen is in het nieuwe jaar een bakker rijker: Bakkerij Nollen opent 19e winkel

RIJSSEN/HENGEVELDE - Lekker nieuws voor de liefhebbers van brood en banket. Bakkerij Nollen opent in 2023 een vestiging in hartje Rijssen. Het is de 19e winkel van het bedrijf uit Hengevelde. De bakker betrekt één van de ruimtes in het nieuwbouwpand op de plek van de vroegere Albert Heijn. Op de locatie aan de Haarstraat wordt op dit moment druk gebouwd.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”