De politierechter in Almelo heeft dinsdag een vrouw uit Rijssen vrijgesproken van een poging tot oplichting bij de aankoop van twee fietsen in juni 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
De politierechter in Almelo heeft dinsdag een vrouw uit Rijssen vrijgesproken van een poging tot oplichting bij de aankoop van twee fietsen in juni 2019. © Thinkstock

Rijssense (32) vrijgesproken van oplichting bij koop van twee fietsen: ‘Ik geloof u niet, maar kan het niet bewijzen’

ALMELO/RIJSSEN - Ze slaakt een diepe zucht van verlichting, bedankt daarna de rechter en officier van justitie en kust haar nieuwe vriend, die in de rechtszaal net een kruisje heeft geslagen. Hanna K. (32) uit Rijssen wordt dinsdagochtend vrijgesproken van poging tot oplichting bij de aankoop van twee fietsen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?